Šibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Sutra novi val neverina

Posted by Sibenik Meteo on September 5, 2019 at 4:05 AM

Hladna fronta koja se pribilžava sa sjeverozapada kontinenta sutra će donijeti novu promjenu vremena i narušiti stabilne vremenske prilike koje i jutros prevladavaju na Jadranu uz vedro vrijeme te slabu do umjerenu buru i ugodne temperature zraka od 20 do 24°C.


Slične vremenske prilike zadržati će se i u nastavku dana uz iznimku krajnjeg sjevernog dijela županije gdje uz slab razvoj naoblake postoji mala mogućnost za pojavu lokalnih grmljavinskih pljuskova. Uz slab vjetar zapadnih i sjeverozapadnh smjerova temperature zraka će biti slične jučerašnjima.


Već ove noći očekuje se postupni porast naoblake, a do jutra i prvi slabi pljuskovi i neverini koji će se nastaviti tijekom cijelog dana i lokalno navečer i u noći na subotu biti i izraženiji. Bura će sutra jačati uglavnom na sjevernom Jadranu, a od Šibenika južnije zadržavati će se slab do umjeren vjetra sjeverozapadnih ili promjenljivih smjerova, navečer slaba bura. Temperature zraka neznatno će se sniziti u odnosu na danas i kretati se od 20 do 26°C.


Promjenljivo i nestabilno vrijeme nastaviti će se i u subotu i to osobito u noći kada može biti izraženijih neverina i pljuskova. Tijekom dana grmljavinske nastabilnosti će se uglavnom preseliti u zaleđe pa se uz obalu očekuje djelomice sunčano vrijeme uz promjenljivu naoblaku. Uz slab sjeverozapadnjak ili tiho vrijeme temperature zraka će biti slične ili neznatno niže.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments